Hirdetés

Megdöbbentő részleteket közöltek Tvrtko egészségi állapotáról - ezért jött haza titokban a tévés

Nap Híre portré Nap Híre

Vujity Tvrtko titokban Magyarországon járt és komoly orvosi beavatkozáson esett át. 

Vujity Tvrtko hazalátogatott, és átesett egy komoly orvosi beavatkozáson – írta meg a Szeretlek Magyarország. Erről pedig a Facebook-oldalán számolt be. "Bár én még soha nem írtam a saját egészségi állapotomról, nyilván sokaknak feltűnt, hogy nem tudósítok, nem írok, nem jelentkezem és mások számára nem is vagyok elérhető, így egy hónappal ezelőtt írtam Nektek pár mondatot, amelyek ma már a múltat jelentik. 

Szóval nagyon röviden: több orvosi beavatkozáson estem át, ezek számomra nagy fájdalommal jártak, de túl vagyok mindenen, s azok felé a csodálatos emberek felé, akiknek az egészségemet köszönhetem, hamarosan külön is kifejezem a hatalmas hálámat" – olvasható a bejegyzésben, amelyben az édesanyját is megemlíti. 

"Egészséges és erős vagyok, mi több: legyőzhetetlen erőt érzek magamban! Ebben pedig rengeteget segített nekem az ÉDESANYÁM, a kétszeres ráktúlélő HŐSÖM, aki számára sosem leszek híres riporter vagy sikeres író, színháztermeket és sportcsarnokokat megtöltő előadó. Neki mindig is a kisfia voltam, vagyok és leszek, aki egyszer nagyon régen belekeveredett a háborúba, aztán Észak-Koreától Csernobilon át Hawaiig beutazta szinte az egész világot. Ha az anyukám sosem panaszkodott, nekem sincs miért panaszkodnom. Ő mindent kibírt, én pedig az Ő vére vagyok! Az élet pedig gyönyörű, ha megtaláljuk benne a szépet, értékeset és maradandót!” – részletezte a tévés. 

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés