Hirdetés

Most jött a hír, visszavonul a magyar legenda

Nap Híre portré Nap Híre

Visszavonul a profi röplabdától Bodnár Dorottya és Molcsányi Rita – számolt be hivatalos oldalán a két játékos klubja, a BRSE.

Bodnár Dorottya 2014-ben, 19 éves korában került a Békéscsaba felnőttcsapatához, négyszer nyert bajnokságot, kétszer magyar kupát a viharsarkiakkal. 2020-ban fia születése révén két szezon erejéig szüneteltette pályafutását, ám az elmúlt két szezonban ismét tagja volt a BRSE keretének, ekkor MEVZA-kupa-sikert ünnepelhetett további négy hazai dobogós helyezés mellett (bajnoki második és harmadik, kétszer Magyar Kupa-második) – írja az M4 Sport.

Molcsányi Rita is teljes pályafutását a Békéscsaba színeiben játszotta le, első számú liberóként kulcsszerepe volt a klub 2014 és 2018 közötti aranykorszakának, amikor sorozatban öt bajnoki címet ünnepelhetett a klub. 2023 óta az ő nevét viseli a Békéscsabai Röplabda Akadémia I-es pályája.

Mindkét játékos tagja volt a magyar röplabda-válogatottnak is, a röplabda-szövetség adatbázisa szerint Bodnár hétszer, Molcsányi hetvenszer lépett pályára a nemzeti csapatban.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés