Hirdetés

Rettenetes tragédia: anya és kislánya is életét vesztette a balesetben

Nap Híre portré Nap Híre

Három ember halt meg, köztük egy kislány, miután a napokban több jármű ütközött össze Ford Heights-nál.

A rendőrség szerint a baleset úgy történt, hogy egy Chrysler jármű haladt kelet felé a lincolni autópályán, amikor nekiment egy Nissannak. A Chrysler sofőrje a helyszínen életét vesztette. Az orvosszakértői hivatal az 50 éves Demetri T. Bell-ként azonosította az áldozatot. Barátai elmondták, hogy a baleset idején a munkából tartott hazafelé – írja a Ripost

A Nissan sofőrje és egy fiatal lány, aki a jármű utasa volt, a helyi kórházban halt meg. A Nissan másik utasa, egy 4 éves kislány megsérült a balesetben – közölte a rendőrség. A lány a kórházban küzd az életéért. Sajtóértesülések szerint a sofőr a két lány édesanyja volt. Úgy tudni, az anya a 26 éves Kimberly Taylor, az elhunyt kislány pedig mindössze 6 éves: a kis Kimbella Tolliver. 

A rendőrök nyomoznak, két gyásztól sújtott család pedig válaszokat vár. Katoyah Roberts néhány nappal azután osztotta meg gyászát, hogy megtudta, húga, Taylor és 6 éves unokahúga, Tolliver meghalt az autóbalesetben. "Tényleg nem tudom leírni, mit érzünk. Ez egy elképzelhetetlen fájdalom. A testvérem tele volt élettel, és imádta a lányait. Azt szerette volna, ha boldogan nőnek fel" – fogalmazott. 

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés